Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Groep 5

 
 

 

 

Welkom in groep 5

Wij zijn een enthousiaste hardwerkende groep van 25 leerlingen.

Op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is Daniek de Groot de leerkracht in de groep. Op vrijdag is dit is Anette Uneken.
Op elke dag is er ondersteuning in de groep door de inzet van onderwijsassistent Mandy Peters. Dit is voor verschillende vakgebieden. 

De dag begint met een dagopening, lied, verhaal en we vertellen elkaar onze belevenissen. Hiervoor gebruiken wij ook de methode Trefwoord. 

Verder staan in onze groep rekenen, taal, spelling  en lezen elke dag op het programma. De andere vakken in onze groep zijn gym, expressie, muziek, drama, verkeer, schrijven, Engels en Blink. Blink is aardrijkskunde, geschiedenis en natuur in één. 

Elke maandag krijgen wij een takenblad voor de hele week. Per dag staat daar op wat we moeten doen, ook staat erop wat we gaan leren ( de doelen ) Op de lange dagen hebben we takentijd en daar worden we altijd heel blij van! We mogen dan zelf bepalen waar we mee beginnen en wanneer we wat op welke dag maken. De taken die we zelf mogen inplannen zijn extra taken. Vaak zijn dat ook extra leuke dingen zoals een knutsel maken en op de Ipad iets doen.
 

We leren in deze groep ook alvast om goed op de Ipad te werken omdat we in groep 6 rekenen, taal en spelling volledig op de Ipad doen.